Medlem

wanas

Svenska | English

Är du intresserad av ung samtidskonst? Som medlem i Galleri Pictura får du möjligheten att vara med och driva ett galleri och organisera utställningar. Du får inbjudningar till våra vernissager och medlemsevent, som gallerirundor, utflykter, specialvisningar och filmvisningar. Vi har öppna möten varje vecka, och vi anordnar även middagar och fester för våra aktiva medlemmar. Som medlem får du dessutom möjligheten att delta i vår modellteckning, samt 10% rabatt på konstnärsmaterial i butiken Ljungbergs Artist.

Så blir du medlem

Betala in medlemsavgiften på Plusgirokonto 15 82 80-8 och ange ditt namn.

Skicka även ett mejl till galleripictura@gmail.com och ange ditt namn och mailadress, för att meddela oss betalningen. Ange medlemsärende som ämne, samt modellteckning om du önskar delta i modellteckningen.

Uppdatering!
Observera att det efter beslut vid senaste stormötet kan bli aktuellt för Galleri Pictura att antas som erkänd förening av Akademiska Föreningen. Därför ber vi även att ni meddelar om ni är medlemmar i AF/Studentlund. Om vi blir antagna som erkänd förening kommer det krävas medlemskap i AF/Studentlund för att vara engagerad i Picturas styrelse och erhålla rösträtt vid våra stormöten. För mer info om detta, kontakta gärna styrelsen!

Avgifter

  • 200 kr för två terminer, eller150 kr för en termin,
  • samt 50 kr/tillfälle för att delta i modellteckningen

Medlemskort skickas digitalt via e-post för utskrift. För frågor om medlemskort, kontakta styrelsen via mail och ange medlemsärende som ämne.