VÄLKOMMEN TILL EN NY TERMIN MED PICTURA!

View english below

Nu drar Pictura igång en ny termin med många spännande nyheter att se fram emot!

Den största förändringen som vi är mycket glada över att presentera är att vi kommer att flytta in till ett nytt galleri på AF-borgen! Redan den 19:e september kommer vi att fira denna inflyttning med att visa ett nytt verk av konstnären Hedvig Berglind i samband med Kulturnatten; missa inte det!

Som vanligt kommer vi ha möten för medlemmar och intresserade på tisdagar under terminen, med start den 1:a september i LUX: A017 kl. 12-13. Vi kommer också ha ett uppstartsmöte för alla som är intresserade av att få veta mer om oss och hur det är att vara aktiv i Pictura, den 8:e september kl. 17 i sal C214 på LUX, Helgonavägen 3.

Samma vecka drar vi även igång vår workshop i modellteckning, den 9:e september kl. 18-20.45 i sal B336 på LUX. Har du aldrig tecknat hos oss förut? Läs gärna mer här!

English:

The holiday’s  are almost over, and Pictura is back with lots of exciting news for this autumn!

The biggest change that we are very happy to announce is that we are now moving in to a new gallery at AF-borgen! Don’t miss out on our premiere on Kulturnatten the 19th of September, where artist Hedvig Berglind will show her new work!

As usual we will have meetings for members and interested every Tuesday, starting the 1st of September, in LUX: A017 (Helgonavägen 3) at 12-01. We will also have a meeting for new members and interested who would like to get an introduction to Pictura, 8th of September at 5 pm, room C214 at LUX.

The same week our workshop in life drawing starts up again; Wednesday 9th of September at 6 – 8.45 pm at LUX: B336. Please read more about the workshop here!