EXTRAINSATT ÅRSMÖTE HT2022

Kallelse till Galleri Picturas Extrainsatta Årsmöte 2022!

Galleri Picturas nuvarande styrelse avgår och därför behöver vi välja en hel ny styrelse att kunna leda föreningen framöver. Onsdag den 19 oktober kl 17:15 välkomnar vi dig till föreningens årsmöte på LUX sal B336(samma sal där vi har haft modellteckning).

Är du intresserad av konst och vill vara en del av Galleri Picturas styrelse? Då kan du söka till Ordförande, Vice Ordförande, Kassör, Sekreterare eller Ledamot. Att kunna vara med i styrelsen måste du vara student vid Lunds Universitet och Galleri Picturas medlem. Att bli medlem klicka här.

Dagordning för mötet finns som bifogat dokument.

För att söka styrelseposter skicka gärna ett mejl till galleripictura@gmail.com med rubriken ”STYRELSEANSÖKAN HT22” eller skriv till oss på messenger och berätta lite om dig själv!

Hoppas vi ses där!

Dagordning: https://docs.google.com/document/d/1zLOeDnR9EbFGQrHzxJXalbQ2UQd4Kit-WzHVjJmqaDY/edit?usp=sharing

Men vänliga hälsningar, 

Galleri Pictura / Skånska konstmuseum