Medlem

Svenska | English

Är du intresserad av ung samtidskonst? Som medlem i Galleri Pictura får du möjligheten att arbeta med utställningar, performance eller andra konstnärliga projekt. Du får inbjudningar till våra medlemsaktiviteter som gallerirundor, utflykter, specialvisningar och filmvisningar. Vi har öppna möten varje vecka, och vi anordnar även middagar och fester för våra aktiva medlemmar. Som medlem får du dessutom möjligheten att delta i vår modellteckning, samt 10% rabatt på konstnärsmaterial i butiken Ljungbergs Artist.

Så blir du medlem

Betala in medlemsavgiften på vårt Plusgirokonto: 15 82 80-8, eller swisha till vårt Swish-nummer: 123 278 95 76. Ange alltid ditt namn som meddelande vid betalningen.

Skicka även ett mejl till galleripictura@gmail.com och ange ditt namn och mailadress, för att meddela oss betalningen. Ange medlemsärende som ämne, samt modellteckning om du önskar delta i modellteckningen.

Avgifter

  • 200 kr för två terminer, eller 
  • 150 kr för en termin

Medlemskort skickas digitalt via e-post för utskrift. För frågor om medlemskort, kontakta styrelsen via mail och ange medlemsärende som ämne.