Modellteckning

Svenska | English

MODELLTECKNINGEN PÅ TILLFÄLLIGT PAUS

HT22 OBS! Modellteckningen är på paus för tillfället, minst fram till extrainsatta årsmötetn den 19e oktober 2022.

_____________________________________________________________________________________________________

ÄNDRADE LOKALER / AVGIFT / ANMÄLAN

Modellteckningen fortsätter på onsdag den 10e november kl 18:30 – 20:45 på LUX sal B336 (Helgonavägen 3, Lund). Vi öppnar dörrarna till salen kl 18:00.

För att få garanterat plats på modellteckningen, behöver du anmäla dig till kommande veckans pass via länken längst ner på sidan.

ne_2016_1cI vår workshop i modellteckning får du träna på att teckna efter levande modell, vilket är ett utmärkt sätt att slipa på teckningskunskaperna, oavsett om du är nybörjare eller proffs!

Alla är välkomna oavsett förkunskaper!

Material
Material tar du med själv, men de måste gå att tvätta bort enkelt vid spill. Lämpliga tekniker är till exempel blyerts, kol, akvarell, akvarellpenna, gouache, krita eller oljepastellkrita. (Akryl, olja och tusch är förbjudet på grund av lokalens regler.) Medtag skyddspapper för användning av färg.

Avgift
Krav för deltagande är medlemskap i Galleri Pictura. Utöver detta kostar deltagandet 80 kr/tillfälle. Du får också gärna prova på att teckna en gång innan du blir medlem, för 100kr. Betalning sker vid passets början, kort eller swish.Teckningar av deltagande på modellteckningen